Productes: 0 . Import: 0 €. CISTELL
Home Galeria L'Autor Curriculum Vitae Notícies Àrea privada Contacte
Cabañas Art - Angelo´s Art - Pintures Jesús Cabañas - L´art de la vida és fer de la vida un art - L'Autor


 

"L'art de la vida...

 

fer de la vida un art"

 
 

Artista pintor contemporani. Jesús Cabañas, nascut a Santa Cruz de Mudela (Ciudad Real).  Resident a Sabadell (Barcelona), des dels 17 anys. 

La meva motivació: transmetre emocions a través de la pintura.
 
El meu pauta: Imaginació + Inspiració = creativitat
 
El meu treball: En un nou dia, observo els llums, colors, detalls. Aquí començo a Imaginar, respir, medito, tom alè i silenciosament va apareixent la Inspiració.
 
Una veu interior que il·lumina una idea, ... una propera obra està per néixer.
 
Aquí comença la realització, en l'estudi. Esbossos, proves ... recerca de colors, pinzells, espàtules ... respir, medito i prenc alè.
 
Davant del llenç en blanc; l'inici de la Creativitat. L'energia ja està en marxa, flueix i ja no s'atura ...
 
Sessions d'anar i venir, de reptes, d'avenços, de moments de lluita, de pauses, de dinamisme, ... fins que arriba el moment de sentir ... la gratificant realització personal de l'obra finalitzada.

 

 

El meu treball:   En un nou dia, observo els llums, colors, detalls. Aquí començo a imaginar.  Respiro, medito, prenc alè i silenciosament va apareixent la Inspiració. 

Una veu interior que il·lumina una idea, ... una propera obra està per néixer. 

Aquí comença la realització, a l'estudi. Esbossos, proves ... recerca de colors, pinzells, espàtules ...,continuo respirant, meditant i prenent alè. 

Davant del llenç en blanc; l'inici de la creativitat. L'energia ja està en marxa, flueix i ja no s'atura ... 

Sessions d'anar i venir, de reptes, d'avenços, de moments de lluita, de pauses, de dinamisme, ... fins que arriba el moment de sentir ... la gratificant realització personal de l'obra finalitzada.

 

 La meva motivació  Transmetre emocions a través de la pintura.

 

La meva pauta:   Imaginació + Inspiració = Creativitat

 

 

 "ETS AQUI PER CREAR PAU, HARMONIA I BELLESA; TOT EL MILLOR DE LA VIDA"  

 

 

Sobre l'autor:

 

Perquè la vida és bellesa, en la pintura de Cabañas, trobem la bellesa a través de la inspiració i la imaginació, aplicada amb resultats minimalistes, senzills però profunds, alhora, tractant d'impregnar el seu treball amb el flux de l'essència del color , a través del seu particular estil sorgit de la seva formació autodidacta, el qual podríem definir d'un expressionisme conceptual.

 

El discurs de la seva pintura, es regeix principalment per la creació d'unes composicions plenes d'una alternança de traços, colors i textures, que confereixen a la seva obra una impactant i excepcional força energètica, la qual plasma mitjançant una original expressivitat, plena de creativitat i intuïció.

 

La seva obra està realitzada en diferents tècniques, però majoritàriament es basa en la utilització de l'oli com a matèria bàsica, afegint, pigments, aglutinants i textures, a través dels quals envolta els seus quadres d'uns efectes diferenciadors plens de gran cromastisme i una forta càrrega expressionista.

 

 


info@cabanasart.com

 

 Cabañas Art · Sabadell · Barcelona · Espanya · info@cabanasart.com · Nif. 06218873H · Angelo´s Art· Móvil: +34 619 22 71 38 · Telf: +34 93 727 31 07 · Disseny web Anunzia
L'AUTOR · CURRICULUM VITAE · NOTÍCIES · ÀREA PRIVADA · CONTACTE
FUNCIONAMENT · CONDICIONS D´ÚS · SEGURETAT · DESPESES D´ENVIAMENT · PREGUNTES FREQÜENTS · NOTA LEGAL · MAPA WEB · ALTRES COL-LECCIONS · COL-LECCIÓ ACTUAL · DIBUIXOS · CERCADOR AVANÇAT

Cabanasartcomprar art, comprar art Sabadell, comprar art Barcelona, comprar art España, comprar art online, comprar quadres originals, Jesús Cabañas, galería d'art, pintura a l´oli, pintura acrílica, pintura expressionista conceptual, art contemporani, art conceptual, art abstracte, 


Cabañas Art - Angelo´s Art - Pintures Jesús Cabañas - L´art de la vida és fer de la vida un art


facebook