Productes: 0 . Import: 0 €. CISTELL
Home Galeria L'Autor Curriculum Vitae Notícies Àrea privada Contacte
Cabañas Art - Angelo´s Art - Pintures Jesús Cabañas - L´art de la vida és fer de la vida un art - Preguntes freqüents

FAQS
Resolem els teus dubtes


Preguntes freqüents:

  

En la compra d'Art, suggeriments de preguntes a realitzar-te:

 

Quin és el meu gust al respecte?

El teu gust personal és el que més importa a l'hora de comprar una obra d'art i aquest ve donat gairebé sense adonar-nos, simplement per l'emoció que sentim quan ens trobem davant d'ella.

L'emoció és la sensació d'estar davant alguna cosa que ens fa sentir bé i per tant, això vol dir que ens agrada, la qual cosa és la nostra finalitat més profunda.

Per això teu gust és el més important ja que és ell el que evitarà que et deixis influenciar per modes establertes, ja que poses en pràctica la teva pròpia elecció.

 

Per què necessito adquirir un quadre

Perquè tinc la intenció de decorar una habitació, un entorn el qual vols modificar o canviar i la teva intenció és que tingui personalitat aplicant-li una obra d'art original.

 

Com sé que em trobo davant l'obra apropiada?

Principalment has de pensar en les mesures que necessites, les tonalitats de color, l'estil que vols infondre, etc.

Quan l'hagis localitzat, a continuació i principalment, escolta el teu intel · lecte el qual et dirà si aquest quadre és pràctic i el teu cor et suggerirà que és el quadre que buscaves. La suma dels dos et donarà la solució.

 

Podria ser interessant iniciar l'adquisició d'una col-lecció?

En la compra de la teva primera obra, no ha de sorgir la pregunta precisament, però quan veus les possibilitats d'adquirir obres d'art originals, perquè has seguit la línia de les teves emocions o perquè a més, has visualitzat un camí d'una possible inversió, és aquí quan pots efectuarte el plantejament, si observes que són afavoridores i òptimes les possibilitats.

Quan comences en la compra d'art, les teves decisions poden rebre nombroses influències, però quan t'has proposat col · leccionar, instintivament ja saps la direcció a prendre perquè tens present el conjunt d'una col · lecció.

Si passes de comprador puntual a pensar en convertir-te en un col · leccionista, com ja has connectat el teu intel · lecte amb el cor, aportaràs al teu col · lecció un gust propi i sobretot personal.

 

Quant estic disposat a invertir en la compra?

El mercat de l'Art és molt ampli, variat en estils, continguts, tendències i diversitat de preus. En aquesta amplitud, hi ha una varietat d'obres a preus molt baixos i unes altres els preus són molt elevats i com és conegut, no està a l'abast de tothom. També podem trobar uns termes mitjans, que poden resultar més pràctics i assequibles, segons el nostre moment personal.

En un artista emergent seva obra és més assequible. En funció de la seva projecció i reconeixement artístic, la cotització de la seva obra es pot anar revaloritzant. Si es tracta d'un artista consagrat l'obra està més revalorada encara, encara que l'adquisició no sigui tan assequible.

Això depèn molt del moment social existent i de l'experiència i professionalitat que va adquirint l'artista en la trajectòria de la seva obra.

Entre diversos criteris, el suport, el material, la mida de l'obra, el temps emprat en la seva realització per la seva laboriositat, entre altres; poden variar el preu d'una obra. Observa el format i mida de l'obra la qual condiciona substancialment el preu pel que pots preguntar pels treballs realitzats en dibuixos i aquarel · les, que solen tenir format més petit, fins a obres de grans dimensions.

 

Quines condicions puc aconseguir per a la compra d'una obra?

Pots consultar amb l'artista les condicions de pagament, ja siguin al comptat o poden resultar més assequibles seu pagament ajornat. Un detall a tenir en compte quan la nostra intenció de pagament es troba una mica més limitada, és saber que es tracta d'una obra que és reproduïda o és una obra única original. En el cas d'obra original, sempre s'acredita la compra, adjuntant un Certificat d'Autenticitat, signat per l'artista.

 

Tenen alguns descomptes o ofertes?

Descomptes: Un client que ja ha adquirit una obra, per a noves adquisicions pot gaudir d'un descompte del 10%, com un signe de fidelitat de client.

 

En el cas de la compra d'una pintura a través de la recomanació d'una persona que ha contactat prèviament amb nosaltres, ell també s'aplica un descompte del 5%.

 

Al mateix temps en concordança, li lliurarem també un benefici d'un 1%, a la persona que ha realitzat la recomanació.

Per obtenir més informació, consulteu Projecte Ètic-solidari, al nostre web: ww.cabanasart.com 

 

 

Ofertes: Pagament de la compra d'una pintura, ajornada en 3 mesos:

 

-En el pagament de l'1 mes, li enviem un albarà justificatiu de la compra.

-En el pagament del 2 º mes, li enviarem una proposta forma provisional del certificat deaunteticitat.

-En el pagament final del 3 º mes, us enviarem l'obra, que romandrà en la nostra Galeríadebidamente reservada fins al final del pagament dels referits terminis, adjuntant la factura corresponent i el certificat d'autenticitat definitiu

 

L'objectiu del nostre projecte de creació d'Angelo s Art, és ajudar a totes aquelles persones amants de l'art de qualitat a satisfer el seu desig de comprar "obres d'art" per invertir, col · leccionar o decorar, siguin particulars, professionals, empreses, o institucions.

 

Esperem haver-te pogut resoldre algun problema sobre la compra d'Art. Si tens alguna pregunta al respecte, no dubtis a consultar a través de l'adreça de correu que està a la teva disposició: info@cabanasart.com

 

 

ANGELO'S ART

Cabañas Art · Sabadell · Barcelona · Espanya · info@cabanasart.com · Nif. 06218873H · Angelo´s Art· Móvil: +34 619 22 71 38 · Telf: +34 93 727 31 07 · Disseny web Anunzia
L'AUTOR · CURRICULUM VITAE · NOTÍCIES · ÀREA PRIVADA · CONTACTE
FUNCIONAMENT · CONDICIONS D´ÚS · SEGURETAT · DESPESES D´ENVIAMENT · PREGUNTES FREQÜENTS · NOTA LEGAL · MAPA WEB · ALTRES COL-LECCIONS · COL-LECCIÓ ACTUAL · DIBUIXOS · CERCADOR AVANÇAT

Cabanasartcomprar art, comprar art Sabadell, comprar art Barcelona, comprar art España, comprar art online, comprar quadres originals, Jesús Cabañas, galería d'art, pintura a l´oli, pintura acrílica, pintura expressionista conceptual, art contemporani, art conceptual, art abstracte, 


Cabañas Art - Angelo´s Art - Pintures Jesús Cabañas - L´art de la vida és fer de la vida un art


facebook