Productes: 0 . Import: 0 €. CISTELL
Home Galeria L'Autor Curriculum Vitae Notícies Àrea privada Contacte
Cabañas Art - Angelo´s Art - Pintures Jesús Cabañas - L´art de la vida és fer de la vida un art - Seguretat

SEGURITAT
seguritat i qualitat en la compra i en tots els nostres productes


TRANSPORT:

Tots els enviaments es realitzen mitjançant l'agència de transport nacional o internacional. Els enviaments d'obres d'art fora de la Unió Europea requereixen tràmits i permisos especials, els documents poden durar una setmana. Una vegada realitzats els tràmits rebrà un correu de confirmació del seu enviament així com el codi de seguiment que pot visualitzar-se en Internet.

El temps de transport varia en funció del lloc de destinació. Els enviaments dins del territori nacional solen durar 24 a 48 hores i de 3 a 8 dies la resta del món.

Les obres originals disponibles s'envien immediatament a menys que l'obra en qüestió estigui en una exposició, en aquest cas es lliurarà en concloure l'exposició, però el client serà informat.

Si es tracta d'una obra de nova realitzada i necessita el seu procés normal d'assecat i fixació, el termini de lliurament oscil · laria de 15 a 20 dies.


Hi ha tres modalitats en l'enviament d'un quadre:

 

1- El quadre muntat amb el seu bastidor, degudament embalat i protegit, amb plàstic bombolla, contraxapat i cantoneres de protección. Enviaments a Espanya i internacionals.

 

2- El quadre emmarcat en lacat blanc, com está exposat en la Galería (3 x 5 cm, generalment), embalat i protegit com en la modalitat anterior. Aquest procediment augmenta el cost de l'enviament en 40 €. Només per enviaments a Espanya.

 

3- El quadre desmontat del seu bastidor, s'envia enrotllada la tela en tub de cartró. El bastidor s'envia desmuntat i embalat a part però en el mateix paquet que l'obra. Enviaments a Espanya i internacionals.

 

DEVOLUCIONS:

 

A causa del sistema d'embalatge, hi ha poca possibilitat de dany o deteriorament per les obres, de tota manera el client disposarà de 24 hores per comprovar la integritat de la seva comanda i que es correspon a les mesures i referència que ha sol · licitat. Transcorregudes aquestes 24 hores es donarà per acceptat la comanda i no s'acceptaran reclamacions per deteriorament. Es considerarà lliurat una comanda quan sigui signat el rebut de lliurament per part del client.
En cas de rebre un producte danyat pel transport ha de ser reclamat a l'empresa de transport. Després d'aquesta reclamació ha d'indicar el cas mitjançant correu electrònic a: info@cabanasart.com, presentant-nos el problema després d'això serà tramitat un nou enviament si la situació així ho requereix.
És el nostre compromís oferir la màxima similitud entre les imatges que es mostren i l'obra real. No obstant això, si per alguna raó es sentís decebut amb la seva compra, s'accepten devolucions només dins dels 7 dies a comptar de la data de recepció de la mercaderia pel client. En tot cas la mercaderia ha de ser retornada en el seu embalatge original sense danyar l'obra i en perfecte estat. En cas contrari, es reserva el dret de rebutjar la devolució.

Les devolucions han de ser lliurades en destinació dins dels 7 dies posteriors a la data d'acceptació de la devolució. En cas contrari serà rebutjada i retornada. Una vegada comprovada que està en perfectes condicions, es tramitarà la devolució de l'import indicat. Les despeses de transport derivades per la devolució correran a càrrec del client.L'import del transport del primer lliurament ja realitzada serà descomptat de l'import total de la devolució.


Cabañas Art · Sabadell · Barcelona · Espanya · info@cabanasart.com · Nif. 06218873H · Angelo´s Art· Móvil: +34 619 22 71 38 · Telf: +34 93 727 31 07 · Disseny web Anunzia
L'AUTOR · CURRICULUM VITAE · NOTÍCIES · ÀREA PRIVADA · CONTACTE
FUNCIONAMENT · CONDICIONS D´ÚS · SEGURETAT · DESPESES D´ENVIAMENT · PREGUNTES FREQÜENTS · NOTA LEGAL · MAPA WEB · ALTRES COL-LECCIONS · COL-LECCIÓ ACTUAL · DIBUIXOS · CERCADOR AVANÇAT

Cabanasartcomprar art, comprar art Sabadell, comprar art Barcelona, comprar art España, comprar art online, comprar quadres originals, Jesús Cabañas, galería d'art, pintura a l´oli, pintura acrílica, pintura expressionista conceptual, art contemporani, art conceptual, art abstracte, 


Cabañas Art - Angelo´s Art - Pintures Jesús Cabañas - L´art de la vida és fer de la vida un art


facebook